Tag dit kørekort hos License4U!

Her får du en oplevelse for livet

Læs bare vores elevers anmeldelser på Facebook, TrustPilot og Google

Vi gør det nemt!

Ta’ kørekort med os

Vores ”beståelsesprocent” af blandt de bedste

Forløb hos License4U

Når du har tilmeldt dig kørekort hos License4U, så er du klar til første teorilektion (holdstart). Vi starter løbende hold (3-4 gange om måneden).
1: Lægeerklæring og førstehjælp
Det er et lovkrav, i forbindelse med erhvervelse af kørekort, at man har bestået et færdselsrelateret førstehjælpskursus. Vi anbefaler “førstehjælp og sundhed” som du kan læse mere om her: fhsund.dk

Ligeledes er det et lovkrav, at man får en lægeerklæring, fra egen læge, som viser at man er sund og rask, til at kunne køre bil. Da der ofte er ventetid hos lægen, så er det en god idé at bestille tid til lægeerklæring tidligt i forløbet. Du skal have et pasfoto med til lægen. Prisen for en lægeerklæring ligger typisk omkring 400-500 kr.

2: Første teorilektion
Her gennemgår vi sammen hele forløbet, og du får en grundig introduktion til undervisningen.
3: Lukket øvelsesplads (kravlegård)
Mellem 1. og 3. teorilektion, og inden vi skal ud at køre i trafikken, så skal du igennem 4×45 min. kørsel på lukket øvelsesplads (kravlegård). Her lærer du de basale øvelser i bilen, og du bliver fortrolig med både kobling, speeder og bremser.
4: Teori og kørsel på vej
Efter en tur i kravlegården, så er du klar til mere teori og herfter kørsel på vej. Teori og kørsel hænger tæt sammen; det du lærer i teorilokalet, skal afprøves i praksis – altså ude i trafikken. Når de obligatoriske teori- og kørelektioner er opnået, og selve kørslen fungerer tilfredsstillende, så er det tid til at komme til teoriprøve og på køreteknisk anlæg (glatbane).
5: Teoriprøve og køreteknisk anlæg (glatbane)
Når du har bestået den teoretiske prøve, så er du nu nået så langt, at dine køretekniske færdigheder skal trænes og finjusteres, så du er klar til alle former for trafik og vejrsituationer. Derfor øves bremse- og undvigemanøvre på både glat og tør vej. Dette foregår på en lukket øvelsesplads – et såkaldt køreteknisk anlæg (glatbane). Glatbane består af 45 min. teori og 4×45 min. kørsel – så du skal nok prøve det hele.
6: Køreprøve
Når du har bestået den teoretiske eksamen, samt været på køreteknisk anlæg (glatbane), er det tid til at vurdere, hvornår du skal til din køreprøve. Sammen med din kørelærer skal din kørsel vurderes og evalueres. Enkelte behøver ikke ekstra køretimer, de fleste skal have et par stykker, imens nogle skal have mange ekstra køretimer, før de kan tage kørekort. Alt dette samarbejder du med din kørelærer om at vurdere, og tit er elev og kørelærer enige. Ingen elever kommer til køreprøve, før de er klar til det!

Du kommer til køreprøve i den skolevogn, som du har kørt i igennem hele forløbet.

Du støtter et godt formål!

Vælger du at tage kørekort hos License4U, er du med til at støtte et vigtigt formål.
Vi donérer 150 kr. til Kræftens Bekæmpelse for hver af vores elever.

© 2017 - License4U i samarbejde med Samsing & Bruun