DK's bedste kørelærer!

Her får du en oplevelse for livet

Læs bare vores elevers anmeldelser på Facebook, TrustPilot og Google

Vi gør det nemt!

Ta’ kørekort med os

Vores ”beståelses procent” af blandt de bedste

Hvad koster det?

Det er individuelt hvor meget man betaler for at tage kørekort. Nogle elever er f.eks. meget sikre fra starten og har en stor selvsikkerhed, hvor andre er mere forsigtige og har behov for mere tid. Derfor vil det altid variere i pris.

Se priserne på denne side.

Lovpakken

+ UBEGRÆNSET TEORI

11.995,-

LYN KURSUS:

12.995,-

  • Ubegrænset teori
  • 4 lekt. på manøvrebane
  • 16 lekt. på vej
  • 4 lekt. på køreteknisk anlæg

Listepriser:

500 kr. Leje af bil til køreprøven

450 kr. Opvarmning til køreprøven

500 kr. Ekstra køretime

600 kr. Ny teoriprøve/køreprøve (gebyr til staten)

1.795 kr. Generhvervelse (Se mere her)

Mulighed for at betale i rater.

Ring 26 85 33 27 og hør mere.

Minimumskrav:

Undervisningen til kategori B (alm. bil) omfatter i alt mindst 29 lektioner i teorilokale (teoretiske emner), og mindst 4 lektioner på lukket øvelsesplads (manøvrebane), 16 lektioner i manøvrer på vej og 4 lektioner i manøvrer på køreteknisk anlæg. Ialt mindst 53 lektioner.

Ovenstående er minimumskrav i forbindelse med erhvervelse af kørekort til kategori B (alm. bil). Nogle elever kan nøjes med ovenstående minimumskrav, mens andre skal have lidt mere teori eller/og lidt mere køreundervisning på vej. Vi er alle forskellige, og har alle forskellige måder at indlære ting på – derfor har vi ”listepriser”, som er de priser du evt. vil møde, hvis du skulle få brug for mere undervisning.

Vi har hos License4U valgt at tilbyde en såkaldt ”Lovpakke”, som indeholder alle obligatoriske minimumskrav. Udover denne lovpakke er der lidt udgifter til lægeerklæring (betales hos egen læge, ca. 500 kr.) samt prøvegebyr til Staten (teoriprøve + praktisk prøve 600 kr.). Disse beløb kan vi ikke medregne i ”Lovpakken”, da pengene ikke havner hos os.

Har du spørgsmål til ”Lovpakken”, priser eller andet, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi er altid klar til at hjælpe dig godt i gang med erhvervelse af kørekortet.

Søger du kørerskoler i Aarhus C, så vælg Licence4U ved kørelærer Martin Sundwall.

© 2017 - License4U i samarbejde med Samsing Grafisk